Gorące tematy HR w ostatnich 10 latach - przeczytaj magazyn Kongresu Kadry!

Logo XX KK

Wydarzeniem, które od 2005 roku przyciąga największą grupę menedżerów i specjalistów personalnych, jest Kongres Kadry.

O intensywnym rozwoju kongresu świadczy fakt, że w tym roku obchodzić będziemy  jubileusz dwudziestej edycji.

Ostatnia dekada to okres dużych zmian w kształtowaniu się roli HR w biznesie. Na tę zmianę duży wpływ mieli prelegenci i uczestnicy kongresu.  O tym, jak zmieniały się priorytety HR-owe, co było wyzwaniem dla menedżerów personalnych kilka lat temu i co pozostaje nim nadal, opowiedzą w jubileuszowym magazynie Od aspiracji do realnych potrzeb – czyli XX edycji Kongresu Kadry.

W magazynie między innymi wywiady z:

• Małgorzatą Miętek-Bechtą – Head of Human Resources & General Affairs w Samsung Electronics Polska,
  • Kamilą Skorupińską – dyrektorem zarządzania ludźmi i organizacją, członkiem zarządu Cemex Polska,
  • Mają Chabińską-Rossakowską – dyrektorem ds. personalnych i członkiem zarządu DHL Express (Poland),
  • Pawłem Miłoszewskim – dyrektorem personalnym w Bakalland,
  • Magdaleną Kamińską – menedżerem ds. personalnych w Globalnym Centrum Biznesowym HP,
  • Stanisławem Wojnickim – wieloletnim dyrektorem personalnym, obecnie konsultantem.

Życzę miłej lektury >>